Diari Sindical de les Corts

El punt de vista de la secció sindical de l'STAS (antic STAPV-iv)

Resum de la reunió de la Mesa Negociadora de les Corts

Farem hui un breu resum informatiu de la reunió de la Mesa Negociadora de les Corts del dia 16 de juny del 2008:

 • Es va aprovar la modificació de l’RLT amb la creació de 8 places més d’OGP, que junt amb 1 plaça d’OGP que ha quedat vacant per jubilació, s’afegiran a les 5 del concurs oposició convocat, que encara es troba en termini de presentació de sol·licituds.
 • El vicepresident primer, Cholbi Diego, es compromet a constituir i reunir la comissió sobre l’estatut bàsic de personal durant la segona quinzena de setembre. (Hi ha dos peticions del Consell de Personal i un acord de la mesa anterior.)
 • En relació amb l’acord que es va prendre en la mesa anterior sobre la modificació de l’RLT per a l’aplicació del requisit lingüístic, encara està en fase d’estudi i es vorà quan tractem l’estatut bàsic de personal.
 • Sobre la petició feta pel Consell de Personal —després de la insistència dels sindicats STAPV-Iv i CC OO— d’incorporació de l’augment del 0,5% de la massa salarial bruta i resta de condicions més beneficioses que havien assolit en l’administració del Consell, encara no ha passat per la Mesa de les Corts.
 • Això és un intent de resum informatiu. Si vullguérem fer-ne un de propagandístic o de deformatiu, no sé si el podríem fer, perquè no estem acostumats a eixos enfocaments ni considerem que siguen vàlids ni positius.

  És clar que es diuen i es fan moltes més coses durant una reunió en la mesa negociadora, però al final hem de valorar les que són rellevants i efectives, sobretot si tenen efectes reals en la nostra situació laboral. Eixes són les qüestions que hem tractat de resumir, i hem deixat a banda els tons de veu, les mirades, la roba que vestim o l’estil dialèctic de cadascú, perquè, encara que intentem millorar en les formes cada dia, el que realment ens interessa és el fons dels assumptes.

  Finalment, podríem dir que queden qüestions per tractar, discussions i debats per davant, i esperem poder-los afrontar amb el major suport social i en benefici de tots els treballadors i treballadores de les Corts.

  20 Juny 2008 - Posted by | General, Laboral | , ,

  Encara no hi ha cap comentari.

  Deixa un comentari

  Fill in your details below or click an icon to log in:

  WordPress.com Logo

  Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

  Google photo

  Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

  Twitter picture

  Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

  Facebook photo

  Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

  S'està connectant a %s

  %d bloggers like this: