Diari Sindical de les Corts

El punt de vista de la secció sindical de l'STAS (antic STAPV-iv)

La reducció de la jornada durant l’estiu

Per si a algú té algun dubte sobre el tema o hi té algun interés, reproduïm una consulta que sembla que s’ha repetit en l’àmbit de l’administració del Consell de lal Generalitat valenciana i que han resposta els companys de l’STAPV respon:

La reducció de jornada i la jornada d’estiu

Diverses consultes arribades al Sindicat ens duen a fer un comentari sobre l’aplicació de la jornada d’estiu en els casos de les persones que tenen concedida una reducció horària per algun dels supòsits que reconeix el Decret 175/2006. El Decret diu, en l’article 10:

Article 10. Horari de treball en jornada d’estiu
1. La jornada especial d’estiu es realitzarà des del 1 de juny al 30 de setembre, ambdós inclosos, reduint-se en dues hores i mitja setmanals, respecte a la jornada laboral general o especial.

Per tant, la jornada d’estiu consisteix en reduir la jornada habitual de cada persona en dues hores i mitja. Aquesta reducció és compatible amb les reduccions de jornada de l’article 7, ja que la previsió que fa l’article 8 sobre les incompatibilitats de reduccions de jornada es limita a les previstes en l’article 7.

Tot açò bé a conte perquè alguna direcció de personal ha intentat prorratejar la reducció per la jornada d’estiu a les persones que tenen concedida una jornada reduïda. Això no és possible, sinó que s’ha d’aplicar la reducció general de dues hores i mitja.

13 Juny 2007 - Posted by | General, Laboral

Encara no hi ha cap comentari.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: